Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/06/2016

Nova sessió de la Mesa de la Gent Gran, aquest matí a l'Ajuntament de VNG

    Hi han assistit una quinzena de persones Hi han assistit una quinzena de persones

Els nous contractes de serveis, la plaça del Port o la platja del Far, temes tractats dins l'ordre del dia.

Aquest matí s'ha celebrat a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú una nova sessió de la Mesa de la Gent Gran. Un espai d'informació i participació de la gent gran de la ciutat on, mitjançant trobades periòdiques, els assistents gaudeixen d'un marc de reflexió i debat amb l'administració.

A les sessions de La Mesa, creada l'any 2008, es tracten temes de ciutat que afecten i/o interessen al col·lectiu de la gent gran de Vilanova i la Geltrú.

Durant la sessió d'aquest matí s'han explicat els nous contractes de serveis (enllumenat, neteja  ...) el pla de manteniment de ciutat, projectes com el disseny de la nova plaça del Port i l'adequació i millora de la platja del Far, així com el pla de Xoc de l'ordenança de convivència.

Per donar a conèixer els detalls dels diferents temes exposats i atendre a les preguntes dels assistents, han estat a la mesa la regidora de Joventut, Gent Gran, Infància, Adolescència i Esports, Blanca Albà, el regidor de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes i Obres, Joan Giribet, la regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, la regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Teresa Llorens, i el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00