Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/03/2017

Concert de Singularis Quintet diumenge a l'Auditori

Els Singularis Quintet      Els Singularis Quintet

El quintet de corda interpretarà peces de Beethoven i Mozart

La música de cambra torna diumenge a l'Auditori Eduard Toldrà en la programació Escena d'aquesta temporada.
El Singularis Quintet, conjunt creat en el si de la càtedra de música de cambra de l'ESMUC del prestigiós Quartet Casals, oferirà el concert Quintets Singular, un quintet de corda en mans de Mozart i Beethoven.

El quintet de corda té tradicionalment dues formacions. La més habitual és potser amb dos violoncels, però l'amor que sentia Mozart per la viola el va portar a compondre els millors quintets amb dues violes.
El programa que interpretarà el Singularis Quintet inclou un quintet prototípic de Wolfgang Amadeus Mozart, el Quintet en sol menor núm. 4 K 516; i un altre de molt particular de Ludwig van Beethoven, adaptació del mateix compositor d'un dels seu trios per violí, violoncel i piano: Quintet en do menor op. 104.

El quintet està format per les violins Maria Tió i Marina Sala, les violes Carla Rica i Patrícia Torres, i el violoncel Guillem Vellvé.

Aquest concert de cambra, organitzat amb l'Associació Musical Eduard Toldrà, començarà a les 19 h de diumenge. Les entrades es poden comprar a la web de l'Auditori.

Noves notes de programa
Amb l'objectiu d'apropar la cultura musical a nous públics i d'implicar els més joves en la programació de la ciutat, des d'aquesta temporada els concerts de l'Auditori Eduard Toldrà gaudeixen d'unes renovades notes de programa elaborades pels joves estudiants de l'assignatura "Notes de música" de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat, impartida per Joan Manuel Chouciño. Es tracta de la seva mirada vital i personal sobre la música que s'escoltarà al concert.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00