Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2013

Gala de cloenda del III Festival Internacional d'Escoles de Cinema - Premis 'Claqueta y Acción 2013'

L'acte es farà a l'Auditori Eduard Toldrà aquest dissabte al vespre

Dissabte 6 de juliol, a partir de les 20.30 h, se celebrarà a l'Auditori Eduard Toldrà la gala de cloenda del III Festival Internacional d'Escoles de Cinema - Premis "Claqueta y Acción 2013".

L'Acadèmia de Cinema Claqueta y Acción, en col·laboració amb la Productora de Cinema Silencio Rodamos, diferents institucions públiques, entitats socials i altres patrocinadors organitza per tercer any consecutiu aquests premis, dedicats a estudiants de cinematografia i als nous talents.

Aquests premis van néixer l'any 2011 a Vilanova i la Geltrú per promoure l'esforç dels joves cineastes i dels estudiants d'escoles de cine, i també per fomentar la cultura cinematogràfica a nivell internacional. El festival premia en diferents categories els millors films realitzats per estudiants de cinema d'arreu o de persones que en el darrer any hagin finalitzat els seus estudis.

La gala també vol ser un punt de trobada entre professionals del medi: actors, directors, productores, distribuïdores, amb els estudiants a nivell internacional.

Enguany hi participaran estudiants de diferents països com Alemanya, Regne Unit, Turquia, Estats Units, Equador, Uruguai, Argentina i Espanya.

En aquesta edició, el festival consta de 12 categories: millor direcció de fotografia, millor so, millor direcció d'art, millor edició, millor guió, millor actriu revelació (estudiant), millor actor revelació (estudiant), millor direcció, millor actriu, millor actor, millor curtmetratge i premi honorífic a la dedicació cinematogràfica.

La gala serà presentada per l'actriu Núria Valls, i comptarà amb la presència de la també actriu Marina Gatell, els actors Mingo Ràfols i Blai Llopis i els directors dels festivals internacionals de Gijón i de Sitges, Nacho Carballo i Àngel Sala, respectivament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00