Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/12/2014

La campanya 'Un euro de tot cor' aporta quasi 1000 euros per La Marató de TV3

Acte de rebuda de les aportacions a La marató de TV3    Acte de rebuda de les aportacions a La marató de TV3

Inauguració del pessebre de la plaça de la Vila i recollida de les aportacions per la Marató

L'activitat “1 euro de tot cor” per recollir fons per La Marató de TV3 va recaptar quasi 1000 euros. Dissabte a la tarda es va fer a la plaça de la Vila la recepció simbòlica de la recaptació i l'agraïment a tots els participants a la iniciativa, just abans de la tradicional inauguració del pessebre i la cantada de nadales.

Guardioles a 250

L'Ajuntament de VNG va promoure la recollida a diferents equipaments municipals d'una entrada voluntària i simbòlica d'un euro. Totes aquestes aportacions es van dipositar en guardioles i dissabte se'n va fer la recepció oficial. La recaptació final va ser de 995'40 euros, que es van aportar diumenge en nom de la ciutat de Vilanova i la Geltrú al programa de La marató de TV3.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, va voler agrair la col·laboració de totes les persones que van fer la seva aportació i també la implicació dels responsables dels equipaments municipals, les entitats i els establiments que van ser punt de recollida.

Pessebre a 250

Després de l'acte de la Marató es va fer la inauguració oficial del pessebre de la plaça de la Vila realitzat per l'Associació Pessebrista de Vilanova i la Geltrú. Enguany el pessebre reprodueix la ciutat de Petra, amb quatre escenes que son La fugida d'Egipte, El naixement de Capadòcia, l'Adoració dels pastors i Els reis passen per Petra.

Cantada de nadales a 250

Per acabar la celebració la Coral Moxaina, el Cor de cambra Isquione i l'Orfeó vilanoví van cantar nadales.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00