Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2016

L'Economat de VNG rep el Premi Garraf a la Nit Canallesca de l'Associació de Periodistes del Garraf

Fotografia dels premiats a la Nit Canallesca (FOTO: APG)     Fotografia dels premiats a la Nit Canallesca (FOTO: APG)

El projecte co-liderat per Càritas i per l'Ajuntament de VNG és reconegut per la seva tasca social

L'Associació de Periodistes del Garraf (APG) va lliurar divendres els premis de La Nit Canallesca, que reconeixen la tasca de persones i entitats de la comarca en diferents àmbits.
El col·lectiu de periodistes de la comarca ha concedit el Premi Garraf, que reconeix la tasca social, a l'Economat de Vilanova i la Geltrú.
Més d'un centenar de voluntaris fan possible el funcionament d'un servei liderat per Càritas i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que enguany celebra el seu primer aniversari amb un dels principals objectius complerts: dignificar l'entrega d'aliments entre les persones sense recursos de la ciutat. Els usuaris assisteixen cada quinze dies a l'Economat per triar els aliments bàsics que s'hi reparteixen. Aquesta va ser una de les novetats més importants que va suposar el servei: poder escollir allò que es necessita.
Premis Canallesca Economat
A banda de l'Economat, en el decurs del sopar que es va celebrar divendres al restaurant La Fitorra, l'APG va lliurar els següents premis de La Nit Canallesca: el Gran Premi Canallesca al periodista vilanoví Francesc Marc Àlvaro, com a reconeixement de la seva trajectòria i de la seva tasca professional. La pianista Leonora Milà va rebre el Premi Terra XIX a la tasca cultural, el ciclista Marc Solé es va endur el Premi esportiu Photo Finish; el festival Vida va guanyar el Premi Talaia per la projecció del Garraf a l'exterior, i el forner Jordi Morera el premi Espigalls i Brotons de gastronomia.

El sopar va reunir una cinquantena de persones, i el lliurament de premis el va conduir el periodista Maiol Roger. La Nit Canallesca va comptar també amb l'actuació en directe de Xesca Fort i Maurici Grau, que van presentar el seu projecte "Cançons contra la violència".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00