Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2016

Vilanova i la Geltrú se suma als actes del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra el 6 d'abril

Les activitats al CEM Parc del Garraf són gratuïtes  Les activitats al CEM Parc del Garraf són gratuïtes

Es farà una jornada de portes obertes al CEM Parc del Garraf, amb dues màster class i xerrades divulgatives sobre l'esport i els seus beneficis en la salut

Vilanova i la Geltrú se suma als actes de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, que es commemora el dimecres 6 d'abril.

Per tal de donar a conèixer aquesta data i per promocionar entre la ciutadania els beneficis que comporta realitzar activitat física durant totes les etapes de la vida, les Regidories d'Esport i de Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el CEM Parc del Garraf han organitzat una jornada de portes obertes a les instal·lacions esportives del CEM Parc del Garraf per tal que tothom qui ho vulgui, sigui o no soci, pugui conèixer l'oferta esportiva i les activitats dirigides que tenen al seu abast.

A més, s'han organitzat dues màster class especials: 'Spinning 90' per a majors de 18 anys, (de 9.45 a 11.15 hores) i Les Mills, apte per a totes les edats, (d'11.30 a 12.30 hores). Entre les dues classes hi ha previst realitzar una breu xerrada introductòria sobre els beneficis que té per a la salut realitzar activitat física, a càrrec de dos professionals dels centres d'atenció primària de la ciutat. Tant l'entrada al recinte esportiu com les activitats són gratuïtes.

L'any 2002, l'Organització Mundial de la Salut va instaurar el Dia Mundial de l'Activitat Física, amb l'objectiu de millorar la salut de les persones a través de l'esport, en qualsevol de les seves modalitats. A Catalunya se celebra des de fa set anys, impulsat pel Govern de la Generalitat a través del PAFES (Pla d'Activitat Física, Esport i Salut). Vilanova i la Geltrú és un dels molts municipis catalans que organitzen diferents activitats al voltant de la data del 6 d'abril. L'eslògan d'aquest any és "Infant actiu = adult saludable". El repte és superar les més de 200.000 persones que l'any 2015 van participar en les diferents activitats proposades.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00