Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2017

Una trentena d'entitats participen als tallers per al Pla de Xoc per a l'emergència social

Es tracta d'un procés de participació ciutadana sobre les polítiques socials a la ciutat          Es tracta d'un procés de participació ciutadana sobre les polítiques socials a la ciutat

Les entitats socials han fet propostes de cara al Pla de xoc per a l'emergència social 2017 en els àmbits de gent gran, infància, i pobresa i exclusió social

El centre cívic La Geltrú va acollir dijous els tres tallers participatius del Pla de Xoc per a l'Emergència Social 2017. Les sessions, distribuïdes en infància, gent gran, i pobresa i exclusió social, van reunir una trentena de representants d'entitats, professionals del sector i persones que a títol individual han mostrat el seu interès en participar al Pla de Xoc.

Aquest procés de participació ciutadana sobre les polítiques socials a la ciutat ha servit per fer propostes de cara al Pla de xoc 2017, especialment en aquests 3 àmbits (infància, gent gran, i pobresa i exclusió social).

Així, s'han presentat diverses propostes genèriques i, a més, algunes entitats s'han ofert a fer accions concretes per al Pla de Xoc aquest 2017.

La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, va donar la benvinguda als participants als tallers agraint-los l'interès i recordant que "el més important és treballar més enllà de l'assistencialisme, per fomentar l'autonomia de les persones. Hem de mantenir les mesures que ja s'estan duent a terme, sobretot pel que fa a infància i gent gran, que són els dos col·lectius més vulnerables".
Tallers Pla de Xoc petita
El passat mes de gener es va fer un grup de treball amb experts de diferents àmbits i entitats per valorar el grau de compliment i la direcció que ha de prendre el Pla aquest 2017. Entre les conclusions destaquen que és més important la reordenació que l'increment dels recursos, la millora del treball en xarxa, i la implicació la comunitat.

Notícia relacionada

Podeu consultar el document del balanç del Pla de Xoc 2016 aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00