Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2015

La Diputació de Barcelona es reuneix amb regidors i regidores d'Educació per treballar línies d'actuació conjuntes

Foto: Educació / Diputació de Barcelona   Foto: Educació / Diputació de Barcelona

La trobada amb el diputat Rafael Homet se celebra a Vilafranca del Penedès

El diputat d'Educació, Rafael Homet, ha endegat una ronda de trobades amb els regidors d'Educació, agrupats per comarques barcelonines, per rebre de primera mà les seves principals necessitats i punts de vista, i compartir les principals línies d'actuació: el reforç de les funcions dels ajuntaments dins el Servei Català d'Educació i el treball per reduir l'abandonament escolar prematur. Joan Martorell, regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser en la sessió que es va celebrar a Vilafranca del Penedès aquest novembre, i on van participar els representants de l'Alt Penedès i el Garraf.

A la trobada, es van posar de manifest les dificultats que ha generat l'aprovació de la LRSAL per a les polítiques educatives locals. En aquest sentit, el diputat va manifestar la necessitat de garantir el suport al sosteniment de les escoles municipals, com les bressol, les de persones adultes o les de música i arts. En aquest sentit, la Diputació aposta per mantenir un diàleg permanent amb els ajuntaments, amb flexibilitat a l'hora de donar resposta a les necessitats dels municipis.

El diputat va aprofitar la trobada per lliurar als regidors documentació sobre el suport global de la corporació a totes dues comarques durant l'any 2015.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00