Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2015

Els Beatles arriben a l'Auditori

Les activitats familiars han rebut una molt bona acollida per part del públic      Les activitats familiars han rebut una molt bona acollida per part del públic

L'Auditori Eduard Toldrà acull dues sessions amb música dels Beatles per al públic familiar, en el marc de les activitats pedagògiques que volen anar més enllà de l'oferta d'arts escèniques

Amb la intenció de complementar la seva proposta d'oferta familiar, l'Auditori Eduard Toldrà ha programat diverses activitats i tallers relacionats amb la programació d'arts escèniques i la música. Es tracta d'un espai de joc o diversió, però sempre amb un caràcter formatiu i educatiu. Són activitats dirigides als infants, però que volen donar eines als pares i mares per treballar la música amb els seus fills.

Per això aquest cap de setmana han proposat dues activitats relacionades amb la música de The Beatles, que han tingut una gran acollida per part de les famílies de la ciutat. La primera és un taller familiar que es farà dissabte al matí. L'Escola de Música Freqüències dirigeix una sessió de Beatles per a infants de 0 a 5 anys. Mitjançant jocs de falda, petites audicions, manipulació d'instruments, la ballaruca i la festa amb la música dels Beatles com a motiu, ensenyaran a gaudir els infants de la música. Cada nen o nena haurà d'anar acompanyat d'un adult que pugui continuar les activitats apreses un cop a casa.

I diumenge al matí és el torn de "Bítels per nadons", amb la companyia La Petita Malumaluga.
És un espectacle per als infants de 0 a 3 anys, una proposta amb voluntat d'acostar les arts escèniques d'avantguarda a l'oci familiar. Un espectacle/concert de 35 minuts de durada que utilitza un llenguatge no infantilitzat, respectuós i artísticament contemporani. Quatre músics en moviment (violí, clarinet, violoncel i percussions) i una ballarina conviden a participar d'un càlid i emocionant homenatge a The Beatles, a través d'una proposta visual i sonora on nens i adults gaudeixen d'una selecció de cançons amb sofisticats arranjaments interpretades per músics de contrastada trajectòria. L'escenografia inclou jocs amb vídeos interactius i una important implicació del públic amb instruments de percussió, que fan que l'espectacle sigui participatiu. Els nens poden, fins i tot, entrar lliurement a l'espai escènic i interactuar amb els intèrprets.

Més informació a http://www.lapetita.cat

Parlem de Música
I de cara a la setmana vinent, torna el Parlem de música a l'Auditori Eduard Toldrà. Sota el títol "El Quartet de Cambra", dijous 21 a les 9 del vespre es projectarà un fragment de la pel·lícula "L'últim concert" i es parlarà d'aquest film, que explica la vida d'un quartet de cambra. El Quartet de Cambra, possiblement l'expressió de la més alta sensibilitat musical, queda ben a la vista del públic. Els assistents podran debatre sobre la pel·lícula conduïts per Miquel Bernadó, que els portarà de la mà per tal de veure més bé allò que hi és present però sempre queda més ocult.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00