Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2014

Finalitza el cicle de passejades per a la gent gran

     La cloenda es fa en dos dies, a causa del gran nombre de participants La cloenda es fa en dos dies, a causa del gran nombre de participants

Enguany hi han participat 47 municipis amb gairebé dues mil persones

Sant Fruitós de Bages ha estat el municipi triat per fer la cloenda del Cicle de Passejades per a la Gent Gran, impulsat per la Diputació de Barcelona, i en que aquest any hi han participat 47 municipis, entre els quals hi ha Vilanova i la Geltrú.

El gran nombre d'assistents fa que la cloenda s'hagi de celebrar en dos dies, dimecres i dijous. La passejada de dimecres va transcorre per un recorregut de sis quilòmetres, que es va completar en poc més de dues hores, passant per paratges naturals d'aquesta població del Bagés. 
cicle passejades
Els participants van completar la jornada de dimecres amb tot un seguit d'activitats lúdic - esportives que tenien com a objectiu, a banda de relacionar-se amb la resta d'assistents, fer treballs de memorització i treballs de mobilitat articular, estiraments i mini coreografies.

L'acte va comptar amb un fi de festa amb espectacle d'animació i els parlaments de les autoritats municipals. L'objectiu d'aquest cicle de passejades, que s'acomiada fins la temporada vinent, és promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran a partir d'un exercici suau i la coneixença de l'entorn natural proper.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00