Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2014

Dilluns comencen les inscripcions per participar al X Mercat de segona mà i d'intercanvi

   Mercat de segona mà i d'intercanvi, març de 2014  Mercat de segona mà i d'intercanvi, març de 2014

Enguany si es tramita des de l'OAC es podrà pagar la inscripció i rebre al moment el número de taula assignada

Dilluns vinent, 19 de maig, comença el període per fer les inscripcions a la X edició del Mercat de Segona mà i d'Intercanvi de Vilanova i la Geltrú, que se celebra el diumenge 8 de juny.

Les inscripcions es podran fer fins l'1 de juny a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o bé per Internet. Enguany, com a novetat, si s'escull l'OAC per fer el tràmit, en el mateix moment de fer la sol·licitud ja es podrà pagar la inscripció i obtenir al moment el número de taula assignada. Si es tria fer-ho per Internet, un cop omplert el formulari s'ha de realitzar el pagament per transferència o ingrés bancari al número de compte indicat. Un cop comprovat l'ingrés es comunicarà a sol·licitant el número de taula que li ha estat assignat. Les places per les inscripcions són limitades

Les persones inscrites hauran de presentar-se el 8 de juny, entre les 8 i les 9.45 hores, directament a la taula assignada.

El Mercat de Segona mà i d'Intercanvi és una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'afavorir els comportaments sostenibles i el consum responsable entre la ciutadania, mitjançant la pràctica de les "3 R": reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d'estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin tornar a fer servir. No es poden intercanviar ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d'estoc.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00