Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2013

Els comerciants de Manlleu visiten VNG

Els comerciants van visitar algunes de les zones comercials de Vilanova i la Geltrú  Els comerciants van visitar algunes de les zones comercials de Vilanova i la Geltrú

Una delegació de l'Associació de Botiguers de Manlleu va ser dimecres a la ciutat per conèixer el model comercial

Una delegació de 13 persones de l'Associació de Botiguers de Manlleu, MAB, va ser dimecres a VNG en un intercanvi amb Viu Comerç per conèixer la ciutat. Els comerciants d'Osona es van interessar per l'entramat comercial de Vilanova i la Geltrú, i van poder visitar el carrer dels Caputxins, la Rambla i el Mercat del Centre.

Els tècnics municipals de l'àmbit de comerç van donar la benvinguda a la ciutat als manlleuencs, que van poder veure una projecció amb imatges de VNG i van intercanviar experiències en l'àmbit del comerç amb l'associació de Vilanova i la Geltrú.

Els comerciants vilanovins van explicar les campanyes, accions i activitats que s'organitzen al llarg de l'any per potenciar l'activitat dels establiments, com ara la Shopping Night i el Fora Estocs. Els membres de la MAB van també van visitar la zona del port i la platja.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00