Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/07/2016

Els participants del camp de treball del Nowa Reggae ja són a Vilanova i la Geltrú

    Els nois i noies estaran a Vilanova fins dilluns vinent Els nois i noies estaran a Vilanova fins dilluns vinent

L'Alcaldessa de la ciutat i la Regidora de Joventut van donar-los ahir a la tarda la benvinguda. Els 12 joves s'estaran a Vilanova fins al 18 de juliol

Un any més, joves de diferents països del món són a Vilanova i la Geltrú per participar en el Camp de Treball del festival de música Nowa Reggae, que se celebra els dies 15 i 16 de juliol, al parc de Ribes Roges.

El grup de nois i noies arribats de Polònia, Ucraïna, República Txeca, Finlàndia, Alemanya, la Xina i l'India, van ser rebuts ahir a la tarda per l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la Regidora de Joventut, Blanca Albà, en un acte de benvinguda a la sala noble de la Casa Olivella.

Camp treball Nowa ReggaeEls joves s'estaran a la ciutat fins dilluns vinent, 18 de juliol. Si bé principalment realitzaran tasques de preparació i assistència del festival Nowa Reggae, també participaran en activitats de caràcter juvenil.

A dia d'avui ja han col·laborat amb el Casal d'estiu de l'escola Pasífae i el Campus de bàsquet del CEV, organitzant d'un joc de pistes. En els propers dies participaran en un assaig dels Bordegassos de Vilanova, una regata de llaguts de la Confraria de Pescadors i realitzaran visites a la Nau i Museu del Ferrocarril.

Què és un camp de treball?

Els camps de treball internacional són estades d'estiu en què es combinen les activitats lúdiques i de lleure, tot col·laborant en un projecte, realitzant tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, protecció de la natura, intervencions en el patrimoni, festivals o tasques arqueològiques, entre d'altres.
El projecte s'enfoca a grups d'entre 5 i 24 persones de diferents nacionalitats, en períodes de temps que oscil·len entre una i tres setmanes.

Requisits
Per poder participar en un camp de treball internacional cal tenir fets els 18 anys. Les sol·licituds es poden fer a través d'alguna de les entitats que coordinen aquesta modalitat a Catalunya. A Vilanova i la Geltrú, les persones interessades disposen d'una assessoria de mobilitat internacional situada a l'Oficina Jove Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00