Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2014

Se celebra la trobada de corals de Gent Gran 'A una sola veu'

Concert 'A una sola veu' Concert 'A una sola veu'

Més de 150 persones de quatre corals vilanovines participen en el concert celebrat a l'Auditori Eduard Toldrà

Aquest dijous es va celebrar la 9a Trobada de Corals de Gent Gran de Vilanova i la Geltrú A una sola veu. Aquest acte cultural i lúdic forma part de les activitats de la Primavera Activa, que l'Ajuntament organitza i adreça al col·lectiu de Gent Gran.

El concert es va celebrar a l'Auditori Eduard Toldrà de la nostra ciutat, i va comptar amb la participació de les corals de l'Associació Gent Gran l'Esplai "La Caixa", la Coral de Mar, el Cor "La Veu de l'Aula" de l'Aula d'Extensió Universitària del Garraf i la Coral l'Albada Can Pahissa. Més de 150 cantaires van oferir al públic un ampli repertori de cançons, entre les que hi havia Escolta es vent, Oreneta gentil, Mirant al mar i Moon river, que van sonar amb la dolçor i l'afinació que any rere any demostren aquestes corals.

L'acte va ser conduït per Monte Lago i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i de la regidora de Cultura, Marijó Riba. Neus Lloveras va adreçar unes paraules d'agraïment a tots els participants i va animar-los a preparar amb la màxima il·lusió la propera trobada de corals, quan es commemorarà el desè aniversari.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00