Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/01/2013

Viu Comerç rep una menció en els Premis Nacionals de Comerç Interior 2012

Viu Comerç Viu Comerç

El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha atorgat a l'associació vilanovina una menció en el Premi Nacional als Centres Comercials Oberts

L'associació de comerciants de Vilanova i la Geltrú Viu Comerç ha estat guardonada amb una menció especial en el Premi Nacional als Centres Comercials Oberts, categoria que s'engloba dins dels Premis Nacionals de Comerç Interior. La menció es fa en reconeixement a la tasca realitzada durant l'any 2012, i concretament, en el projecte Fira de Novembre. L'associació va idear un espai firal a la plaça de la Vila que oferia una visió actual i moderna del comerç de casa nostra, fent servir les noves tecnologies aplicades al comerç com a instrument comunicatiu entre el visitant i els propis establiments comercials.

Els Premis Nacionals de Comerç Interior premien i reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s'han distingit per: ser innovadores, millorar el valor afegit en l'acte de compra, promocionar els establiments de proximitat, l'atenció contínua i solidesa en la transmissió dels valors que el sector dóna dins la nostra societat.

Aquests premis tenen tres modalitats: Premi Nacional als ajuntaments, de caràcter honorífic, i destinat a premiar les actuacions de renovació urbana comercial; Premi Nacional del Petit Comerç, que té per objectiu premiar el desenvolupament comercial i modernització empresarial mitjançant la millora de la tecnologia, associació o fusió d'empreses, i un tercer Premi Nacional als Centres Comercials Oberts, destinat a guardonar l'associacionisme comercial orientat a la promoció de Centres Comercials Oberts (CCO) i la potenciació i desenvolupament dels seus òrgans gerencials durant el transcurs de l'any 2012. És en aquest darrer grup on Viu Comerç ha obtingut la menció.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00