Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2016

Aquest dissabte se celebra la cloenda del projecte Boca-Orella

  Cloenda Boca-Orella 2015 Cloenda Boca-Orella 2015

Sota el nom de VilaSummer, els joves del projecte han organitzat diferents activitats de 10 del matí fins a la matinada

La glorieta del Parc de Ribes Roges serà l'escenari, aquest dissabte 2 de juliol, de la Jornada final del projecte Boca-Orella. Totes les activitats que es realitzaran de les 10 del matí i fins a la matinada estan organitzades pels nois i noies que durant l'any participen en aquest programa, impulsat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Així, a partir de les 10 del matí i fins a les 14 hores s'hi celebraran competicions esportives de bàsquet i futbol, obertes a la participació de tothom. Només cal inscriure's aquest dijous i divendres a la tarda (30 de juny i 1 de juliol) a la caseta instal·lada a la rambla Principal, cantonada amb el carrer de Manuel Marquès.

A partir de les 18 hores començaran els tallers que, enguany, seran de Body Paint, Dance Hall i Trenes africanes. A les 20 hores hi ha prevista l'actuació del grup de música VNG Pastelera i, seguidament els qui ho vulguin podran pujar a l'escenari i "rapejar". Les activitats finalitzaran amb música Chill Out a càrrec de dos DJ's, que punxaran fins a la matinada.

El Boca – Orella té l'objectiu de formar i fer participar joves estudiants de secundària, per tal que puguin informar de forma positiva a la resta d'estudiants del centre educatiu i dur a terme un projecte propi en benefici de la comunitat o el centre educatiu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00