Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/11/2015

'Educar sense cridar', un nou taller del cicle de xerrades de l'IMET

La xerrada va estar acompanyada d'alguns exercicis amb les i els participants  La xerrada va estar acompanyada d'alguns exercicis amb les i els participants

La propera conferència serà el dimecres 16 de desembre, amb 'Com poden ajudar-nos els contes'

Dintre el Cicle de Xerrades de l'IMET, aquest dimecres i dijous es va celebrar el taller Educar sense cridar, a càrrec d'Alba Castellví, mare, mediadora de conflictes, sociòloga i educadora. El regidor d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Martorell, va participar en la trobada.

La xerrada pretenia abordar els problemes que més neguitegen els pares i mares i proposava idees concretes per fer-hi front d'una manera tranquil·la i consistent, amb l'objectiu d'educar la responsabilitat dels infants. En aquesta ocasió, la xerrada constava de dues sessions, i estava dirigida a pares i mares i persones a càrrec d'infants fins a 12 anys.

El taller combinava l'aportació teòrica amb la participació de les persones assistents. S'hi van fer exercicis pràctics per aprendre a posar en funcionament les estratègies que s'hi plantejaven i per fer una reflexió i debat a partir de l'experiència en família.

Cada any, l'IMET dissenya i programa un cicle de xerrades amb la finalitat d'abordar temes relacionats amb l'educació i els infants, amb l'objectiu de proporcionar informació i recursos per donar suport a la tasca educativa de les famílies. Les xerrades s'adrecen prioritàriament a les famílies, tot i que resten obertes a qualsevol persona interessada en el tema, siguin AMPES, professorat, psicòlegs, pedagogs o altres.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar aquest enllaç.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00