Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

El curs vinent les llars d'infants públiques de VNG estaran ocupades al 100%

VNG ofereix 442 places de 0 a 3 anys a les quatre llars d'infants públiques que hi ha

Finalitzat el període per presentar la sol·licitud de plaça a una de llar d'infants públiques de Vilanova i la Geltrú es preveu que el curs vinent es mantindrà la plena ocupació tant a les dues llars municipals: l'Escateret i la Baldufa, com a les llars públiques de la Generalitat: El Gavot i El Drac. La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, s'ha mostrat satisfeta per aquest fet i ha afirmat que "és una bona notícia poder tenir el 100% de les llars d'infants ocupades tot i que també s'hagi registrat una davallada en la demanda de places".

Segons la regidora Llorens, malgrat les dades demogràfiques demostren una davallada en el nombre de naixements l'any 2013 i l'efecte de la crisi encara està tenint una repercussió directa sobre les demandes de les llars d'infants “la realitat de la nostra ciutat és que hem tingut suficient demanda per cobrir l'oferta dels diferents grups d'edats que hi ha a les llars d'infants”.

Vilanova i la Geltrú té un total de 442 places de llars d'infants públiques, 107, corresponen a La Baldufa; 102 a l'Escateret; 119 a El Drac i 114 places corresponen a El Gavot.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00