Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2013

Open Space a Neàpolis sobre nous paradigmes de col·laboració

  Trobada a Neàpolis sobre nous paradigmes de col·laboració       Trobada a Neàpolis sobre nous paradigmes de col·laboració

Es tracta d'una trobada per tractar temes que interessen als assistents al voltant de qüestions com l'emprenedoria, la innovació o el cowork

Neàpolis acull per primer cop un Open Space, aquest dissabte 15 de juny de les 10 a les 14 h, amb el repte d'assolir 'Nous paradigmes de col·laboració'. L'Open Space és una tècnica que permet a les persones que hi participen tractar temes que són del seu interès d'una manera oberta i creativa amb l'objectiu que sorgeixin les millors idees sobre el problema o situació que plantegen prèviament.

En el cas concret de l'Open Space de Nèapolis l'objectiu és compartir idees i aprendre sobre qüestions molt diverses que van des de metodologia de gestió àgil a impressores 3D.

Aquesta primera experiència d'Open Space a la ciutat neix de la voluntat d'un seguit de professionals d'organitzacions de la ciutat i el territori que compta amb la col·laboració d'altres ens empresarials com Venca o Capside.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00