Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/07/2014

Continuen les trobades de l'alcaldessa amb els veïnat dels barris

La trobada es va fer al casal d'avis municipal La trobada es va fer al Casal d'Avis municipal

Neus Lloveras es va reunir ahir amb veïns i veïnes de Can Marquès que li van exposar sobretot problemes de sorolls

Els sorolls derivats de les tasques de càrrega i descàrrega nocturna, la ubicació dels contenidors o la neteja d'alguns espais van ser les queixes principals que el veïnat de Can Marquès va fer arribar ahir a l'alcaldessa.

Neus Lloveras i el regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, van seguir amb el cicle setmanal de trobades a cadascun dels barris de la ciutat els dimecres a la tarda.

Una vintena de persones van assistir a la convocatòria que va començar l'alcaldessa fent un repàs de l'estat de les demanes que es van fer en la primera trobada, ara fa uns mesos.

Després del repàs els veïns i Veïnes van fer arribar noves demandes als representants municipals, com ara elevar l'alçada dels bancs de la rambla, perquè les persones grans tinguin més facilitat per seure i aixecar-se, reomplir la zona de terra del parc infantil o mesures per limitar la velocitat dels vehicles als seu pas per alguns carrers.

El cicle de trobades segueix i dimecres vinent Neus Lloveras serà al barri de mar, a la Confraria de Pescadors a partir de les 19.30h
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00