Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2016

El Vida Festival omple Vilanova i la Geltrú

El festival de se celebra del 30 de juny fins al 3 de juliol    El festival de se celebra del 30 de juny fins al 3 de juliol

Fins diumenge els diferents espais de la Masia d'en Cabanyes acolliran la tercera edició d'un festival internacional que s'ha fet un nom en el panorama musical estiuenc

El VIDA FESTIVAL 2016 se celebra de dijous dins diumenge a Vilanova i la Geltrú. En aquesta tercera edició, ja consolidat, el festival de música internacional porta noms com Wilco, !!! (Chk Chk Chk), The Divine Comedy, 2manydjs (djset), Kula Shaker, Manel, Nada Surf, Unknown Mortal Orchestra, Rodrigo Amarante i molts altres.
Més informació i venda d'entrades a: www.vidafestival.com

A banda dels serveis de bus que porten els espectadors fins a la zona de la Masia d'en Cabanyes, per a facilitar l'afluència de públic des de Barcelona es compta un any més amb la col·laboració de Renfe, que programa trens especials diaris des de Vilanova i la Geltrú amb parada a Sitges i destinació Barcelona Sants.
Les nits de l'1 al 2 i del 2 al 3 de juliol, el tren sortirà de Vilanova i la Geltrú a la 1.45 h de la matinada, pararà a Sitges a la 1.52 h, i arribarà a Barcelona Sants a les 2.25 h.
La nit del 3 al 4 de juliol, sortirà de Vilanova i la Geltrú a les 0.30 h, parant a Sitges a les 0.37 h, i arribant a Barcelona Sants a la 1.10 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00