Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/06/2013

Concurs fotogràfic de la Setmana del Mar 2013

Imatge de la Setmana del Mar 2013  Imatge de la Setmana del Mar 2012

El guanyador s’endurà un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant del col·lectiu Menja’t Vilanova

L'edició d'enguany de la Setmana del Mar de Sant Pere, del 14 al 30 de juny, comptarà amb un concurs fotogràfic, amb premi per al guanyador en forma de sopar en un dels restaurants del col·lectiu Menja't Vilanova. Els organitzadors de la Setmana del Mar i aquesta associació de restauradors volen potenciar la festa a través d'aquest recull d'imatges, amb la intenció que vagin corrent per les xarxes socials.

Les persones que desitgin optar a aquest concurs tan sols han de publicar tantes fotografies de la festa com desitgin a Twitter amb el hashtag #setmanamar13. A Facebook les poden penjar a la pàgina de Menja't Vilanova https://www.facebook.com/menjatvilanova o bé enviar-les al correu info@menjatvilanova.com. Al final de tots els actes, un jurat en triarà una i el guanyador podrà triar un àpat per a dues persones en algun dels establiments adherits a Menja't Vilanova.

La publicació de les imatges amb el hashtag #setmanamar13 o rebudes a través de facebook o correu electrònic passaran a formar part d'un fons regulat segons les bases del concurs, publicades al web www.menjatvilanova.com

Amb aquesta iniciativa, la Setmana del Mar vol estar present a les xarxes socials, a través de la mirada dels participants o espectadors de la festa. Aquesta forma de participació també vol ser un atractiu més per visitar Vilanova o per reviure la vinculació dels ciutadans de Vilanova amb el mar.

En aquesta mateixa línia, i dins dels actes de la Setmana del Mar, el Concurs d'All cremat d'aquest 2013 també tindrà una col·laboració especial del Menja't Vilanova. Les 25 parelles participants d'aquest certamen hauran de cuinar la seva recepta el dissabte 22 de juny, a l'aire lliure, amb un al·licient afegit: la parella guanyadora tindrà un sopar gratuït en el restaurant que triïn del grup de Menja't Vilanova.

Més informació: http://www.menjatvilanova.com
 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00