Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/04/2015

La cloenda del cicle de passejades per a la gent gran es farà el 28 i 29 d'abril a Tona

Foto: Rosa Maria Farriol     Foto: Rosa Maria Farriol

La darrera trobada va tenir com a escenari el municipi de Puig-reig

La temporada del Cicle de Passejades per a la gent gran arriba a la seva fi. Els dies 28 i 29 d'abril la població de Tona acollirà la cloenda d'aquesta iniciativa impulsada la Diputació de Barcelona i un seguit d'ajuntaments de la província, entre els quals hi ha el Vilanova i la Geltrú. L'objectiu és donar a conèixer els entorns naturals d'un municipi, amb itineraris adaptats al ritme i les necessitats del col·lectiu de la gent gran. La cloenda s'ha programat durant dos dies, a causa de l'alta participació. En el cas del grup de persones procedents de Vilanova i la Geltrú, la cloenda la celebraran el dimarts 28 d'abril.

Les passejades d'aquesta temporada han permès visitar les poblacions de Gelida, Vilanova i la Geltrú, Igualada i Puig – reig. Aquest va ser el darrer dels municipis en acollir l'activitat, i que va servir perquè els participants poguessin conèixer l'Ametlla de Merola. Visita a la colònia tèxtil d'Ametlla de Merola

Un nucli d'uns 300 habitants situat a la vora del riu Llobregat, dins el terme municipal de Puig-reig, que es va originar com a colònia industrial tèxtil a l'últim terç del segle XIX. El seu conjunt arquitectònic està actualment inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Foto: Rosa Maria Farriol
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00