Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/10/2015

Els vilanovins i vilanovines se solidaritzen amb el Nepal

El sopar solidari, a la Nau del Museu del Ferrocarril El sopar solidari, a la Nau del Museu del Ferrocarril

Acte de cloenda de la campanya de recollida de fons que ha aconseguit 3.000€ per finançar projectes d'ajut a la reconstrucció

 Un centenar de persones van participar dissabte a la Nau del Ferrocarril al sopar solidari amb els afectats pel terratrèmol del Nepal, organitzat pel Consell Municipal de Cooperació. Aquest sopar era l'últim acte de la campanya VNG amb el Nepal iniciada fa uns mesos amb l'objectiu de recollir fons per fer arribar l'ajut a les persones de les zones afectades.

El regidor de Cooperació, Juan Luís Ruiz, va agrair l'organització a totes les entitats del Consell de Cooperació així com als patrocinadors i col·laboradors que van fer possible aquest sopar. Ruiz va remarcar que gràcies a l'esforç de tothom, els guanys podran anar íntegrament als damnificats. També va apuntar que "per desgràcia són molts els fronts que es van succeint a gran velocitat. No ha passat ni mig any d'aquest devastador terratrèmol del Nepal i ja estem preparant un pla d'acollida pels refugiats i ahir mateix ens assabentem de les inundacions als camps de refugiats al Sàhara"  

En tota la campanya s'han recollit 3.000€. Properament es reunirà el Consell de Cooperació per decidir com es distribueixen els diners aconseguits entre els diferents projectes de reconstrucció, presentats per les ONG impulsores de la campanya: Fundació Vida Útil, Chahari Catalunya i Oxfam Intermón.

Entitats Organitzadores:
Fundació Vida Útil, Chahari Catalunya, Oxfam Intermón, Acció Solidària amb el Sàhara, Cooperacció, CCONG Ajuda al Desenvolupament, Fundació Salut i Societat Sense Fronteres, F. Ramon Martí Bonet, Fundació Pau i Solidaritat, Sindicalistes Solidaris, Grup de Solidaritat Fem Pous, F. Educació Solidària E. Pia, Casal Català Cuba-Garraf, Destino Etiòpia, Cooperavida i Mans Unides.

Patrocinadors:
Associació de Concessionaris del Mercat, Confraria de Pescadors, Llaguts de Vilanova, Tradicionarius,Pastisseria Blanch, Pastisseria Abraham, Pastisseria Tretze, Grup Matas Arnalot, Pastissria La Confianza  RDImpagos.

Col·laboradors:
Discos Andreu i Joieria Maestre, Cota "0" pel passi de la pel·lícula i La Daurada pel concert solidari.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00