Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/07/2014

Es reprenen les reunions del Consell de Medi Ambient, d'acord amb la proposta aprovada per l'AMO

Consell Municipal de Medi Ambient, Casa Olivella Consell Municipal de Medi Ambient, Casa Olivella

La voluntat és tornar a establir un calendari estable de trobades, amb participació d'entitats i ciutadania en general

La setmana passada es van reprendre les reunions del Consell Municipal de Medi Ambient, d'acord amb la proposta presentada i aprovada, el mes de novembre, a la primera Assemblea Municipal Oberta (AMO), en la que es reclamava el compliment del Pla d'Acció Ambiental i la represa de les reunions del Consell, la última de les quals es va celebrar l'any 2008.

La trobada va comptar amb l'assistència de la Regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà qui va manifestar "la voluntat del govern municipal de comptar amb un espai de participació i relació amb les entitats i la ciutadania, per tal de debatre sobre temes ambientals".

Un dels temes que es van tractar en aquesta primera trobada va ser la proposta per a la creació d'un Fòrum Ambiental de Vilanova i a Geltrú, que es presenta com un model més flexible i obert, semblant al de les AMO's, on hi puguin participar els representants de les entitats, però també altres persones que hi estiguin interessades.

Durant la reunió també es va parlar de la possibilitat d'estendre l'Agenda 21 Escolar a la resta del municipi, dotant la ciutat d'un instrument que englobi ecologia, economia i equitat, i desenvolupi programes i actuacions cap a aquests objectius de sostenibilitat.

Per últim, els presents van acordar convocar la segona trobada del Consell pel dia 4 d'octubre. Abans, la comissió permanent treballaran temes com l'Agenda 21, l'impuls de mesures i accions ambientals, accions de sensibilització patrimonial, propostes de fiscalitat ambiental, o la gestió forestal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00