Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/01/2013

Presentació del llibre 'Vetlla' de Jordi Llavina a la Biblioteca Cardona Torrandell

Jordi Llavina Jordi Llavina

El llibre, guanyador del Premi Octubre de Poesia 2011, parteix d'un argument narratiu basat en l'ambigua relació entre un noi i una noia l'any 1984

Dimecres 23 de gener, a les 19 h, la Biblioteca Armand Cardona Torrandell acull la presentació del llibre Vetlla, de Jordi Llavina, a càrrec de l'escriptora vilanovina Teresa Costa-Gramunt. L'acte comptarà amb la participació l'escriptor penedesenc.

Aquesta obra, Premi Octubre de Poesia l'any 2011, parteix d'un llibre de poemes que una noia regala a un noi l'any 1984. A partir d'aquest fet, es recupera la memòria d'una antiga i ambigua relació de parella. Els versos citats d'aquell llibre van il·lustrant assumptes tan diversos com el desig, la gelosia, l'experiència estètica, el suïcidi, la mort o la pèrdua de la innocència. Novel·la, doncs, però també crònica d'uns anys (dels vuitanta ençà) i, per descomptat, obra lírica.

Jordi Llavina (Gelida, 1968) és llicenciat en filologia catalana. Treballa com a periodista cultural per a mitjans com Catalunya Ràdio, on setmanalment condueix el programa Mails d'amor, o el diari El Punt/Avui. Ha publicat els llibres de contes Ningú ha escombrat les fulles (2008) i Londres nevat (2009), traduït a l'asturià, la novel·la infantil L'arqueta dels rellotges (2012) i els llibres de poemes La corda del gronxador (premi Joan Alcover 2005), Diari d'un setembrista (premi Alfons el Magnànim 2007 i premi de la Crítica Serra d'Or) i País de vent (premi Vila de Martorell 2010). La major part d'aquestes obres es poden trobar a les biblioteques municipals de VNG.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00