Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/07/2016

Les inscripcions per participar a la Milla Catalana de VNG ja són obertes

  Sortida Milla Catalana 2015 Sortida Milla Catalana 2015

Es podran realitzat per internet i també a les botigues col·laboradores

Des d'aquesta setmana ja es poden fer les inscripcions per a participar a la quarta edició de la  Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat i el Club Esportiu Fons Vilanova.

Tal i com ja es va fer l'any passat, les categories de la prova venen determinades per l'edat dels participants, més un categoria adreçada als esportistes de competició, per ta que puguin establir i validar la marca aconseguida.

- Cadells petits: Fins als 10 anys
- Nyerros Mitjans: D'11 a 16 anys
- Almogàvers grans: Més de 17 anys
- Despertaferro competició: marca mínima, places molt limitades

Les inscripcions es tancaran quan s'arribi als 600 inscrits, i es poden fer per internet a través del web www.millacatalanavng.cat o bé presencialment en els establiments Xterrarun, Cota-Zero, Evasion Running i Intersport Olaria

Els dorsals es podran passar a buscar el divendres 9 i dissabte 10 de setembre a la carpa situada a la plaça de la Vila, d'11 a 13 i de 17 a 20 hores. Els dorsals no recollits es lliuraran el mateix diumenge 11 de setembre a les 8.30 hores

El circuit exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La primera sortida serà a les 9 hores des de la rambla de la Pau i passarà pel carrer de l'Àncora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00