Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2013

Raimon Ràfols va prendre possessió del càrrec de regidor de la CUP

 Raimon Ràfols, nou regidor de la CUP Raimon Ràfols, nou regidor de la CUP

El ple va aprovar el projecte definitiu d'ampliació i millora del pas sota via del carrer de la Llibertat

El Ple ordinari del mes de febrer de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a part de la no aprovació del pressupost de 2013, va tenir altres protagonistes. El regidor de la CUP, Raimon Ràfols, va prendre possessió del seu càrrec en substitució de Quim Arrufat, actualment diputat al Parlament de Catalunya. Al Ple també es van aprovar dues modificacions puntuals del Pla General d'Ordenació per a la incorporació de l'ús religiós a dues finques. La primera al carrer de la Fita del sector industrial Roquetes, i la segona, al local del carrer de Solicrup número 35. El ple també va aprovar per unanimitat, i de manera definitiva, el projecte d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat i la reurbanització del tram comprès entre els carrers del Forn del Vidre i de l'Àncora.

També es va aprovar la creació d'una comissió d'estudi per integrar la prestació del servei públic de ràdio i televisió a l'EPEL Neàpolis i la dissolució i liquidació de l'empresa Informació i Comunicació Vilanova SAM. Val a dir que el ple va ratificar l'acord de la Junta de Govern Local de ratificació del conveni amb la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Ocupació, per dur a terme el projecte "Smart Cities VNG".

Destaca el fet que totes les mocions previstes per a aquesta sessió van quedar sobre la taula per voluntat de tots els grups
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00