Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/10/2015

Tot a punt per a la tercera edició del programa 'Boca Orella'

El programa s'adreça als i les joves de Vilanova i la Geltrú  El programa s'adreça als i les joves de Vilanova i la Geltrú

El programa, impulsat des de la Regidoria de Joventut, té com a objectiu millorar l'accés dels joves a la informació

El 5 de novembre s'inicia la tercera edició del programa Boca Orella adreçat a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, dels centres de secundària de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu és formar i fer participar l'alumnat per tal que puguin informar de forma positiva a la resta d'estudiants del centre educatiu, i realitzar un projecte propi en benefici del propi centre o de la comunitat.

Impulsat des de la Regidoria de Joventut, el Boca Orella és un programa en la que intervenen l'Oficina Jove de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú , els centres educatius de la ciutat i els nois u noies que tenen inquietuds i ganes de posar-les en pràctica.

Els compromisos també són a tres bandes. Per part del centre, aquest es compromet a fer difusió del programa entre l'alumnat, mentre que als i les joves se'ls encarrega que transmetin les informacions, facin de pont entre el grup i l'Oficina Jove i elaborin un projecte propi, que comptarà amb el suport tècnic i econòmic de l'administració. Per últim, l'Ajuntament es compromet, entre d'altres, a fer arribar la informació als centres, formar i dinamitzar els joves, donar suport als seus projectes, o facilitar-los entrades per festes o concerts.

Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00