Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/03/2016

VNG a la Setmana de l'Energia Sostenible

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebrarà del 13 al 17 de juny  La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebrarà del 13 al 17 de juny

El Servei de Medi Ambient ha estat convidat a explicar l'experiència de la Fira BLAUVERD

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va participar dimarts a la presentació de la Setmana de l'Energia Sostenible a Barcelona, en un acte organitzat per la Diputació de Barcelona, l'Institut Català de l'Energia i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Una jornada en la que participen diversos ajuntaments de Catalunya. Mitjançant l'Agència Local de l'Energia, l'Ajuntament ha estat convidat a explicar com ha impulsat la Setmana de l'Energia a través de la Fira BLAUVERD.

En aquesta trobada s'ha presentat el catàleg de recursos de suport que ofereixen les entitats organitzadores als ens locals per a la campanya de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que té com a objectiu sensibilitzar la societat en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica, i que enguany se celebrarà del 13 al 17 de juny.
L'èxit d'una iniciativa com la Setmana de l'Energia depèn en gran mesura de la participació i col·laboració d'administracions, entitats i ciutadania, per actuar de manera conjunta cap a aquest objectiu.
Les accions i recursos inclosos en el catàleg per als ens locals són a càrrec d'entitats com l'Institut Català de l'Energia, les Diputacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

En aquesta sessió també s'ha fet un intercanvi d'idees i una taula rodona sobre iniciatives i experiències amb representants de Vilanova i la Geltrú, Mollet del Vallès, Cornellà de Llobregat i Manresa.

Les activitats al voltant de la Setmana de l'Energia es realitzaran durant els mesos de maig, juny i juliol a diversos municipis, i estaran adreçades a tota la ciutadania amb la voluntat de fer arribar el missatge de la campanya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00