Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/09/2014

I Congrés internacional d'educació del cervell social a les aules

Neàpolis acollirà el 3 i 4 d'octubre la trobada sobre neuroeducació amb participació de ponents, docents i investigadors internacionals

Sota la marca del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) s'organitza el 3 i 4 d'octubre el I Congrés internacional d'educació del cervell social a l'auditori de Neàpolis.

La trobada, on hi participaran ponents, docents i investigadors internacionals, abordarà l'altruisme pedagògic, la compassió activa i l'optimisme social com a pilars de la neuroeducació.

El congrés està organitzat per l'escriptora i pedagoga Nora Rodríguez; la doctora en Microbiologia, Nadia Szeinbaum i l'especialista en convivència i assetjament escolar, Noemí Palacios en coordinació amb el comitè executiu del CUM. Quant a les ponències, s'abordaran qüestions relatives a l'altruisme i la compassió entre nens i adolescents; les experiències d'empatia i altruisme en infants de 2 a 7 anys; l'aproximació al cervell social de l'adolescent o el programa d'altruisme, compassió i optimisme social aplicat a les aules.

Les inscripcions al congrés es poden realitzar a través del web del CUM. Les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú gaudeixen d'un 50% de descompte en la inscripció al congrés i a tots els cursos programats pel campus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00