Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2017

La Festa de la Gent Gran i Mostra d'Entitats es trasllada al 9 de maig

  Els balls amb música en viu és una de les activitats amb més públic   Els balls amb música en viu és una de les activitats amb més públic

Trobada de corals, sardinada i ball popular o cicles de xerrades són algunes de les propostes que ofereix en el nou programa de la Primavera Activa.

Els usuaris i usuàries del Casal Municipal d'Avis de Vilanova i la Geltrú han estat els primers a conèixer la nova programació d'activitats de la Primavera Activa per als mesos d'abril, maig i juny.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la Regidora de Gent Gran, Blanca Albà, van visitar divendres a la tarda l'equipament municipal on se celebren totes les accions adreçades a la gent gran. L'espai atén diàriament una mitjana de 220 persones, que tenen a banda de les activitats proposades, servei de perruqueria i podologia, i que a partir d'aquest mes d'abril també obre els caps de setmana, de 15 a 19 hores. Blanca Albà, casal d'Avis

La nova programació de la Primavera Activa presenta com a novetat més destacada el canvi de data de la celebració de la Festa de la Gent Gran i V Mostra d'Entitats que es farà el 9 de maig.

El canvi ha estat fruit de la demanda de les mateixes entitats, que consideren que la festa poc tenir encara més ressò en aquesta època de l'any.

 Destaca també dins la programació la XII Trobada de Corals de Gent Gran que se celebrà a l'Auditori el 27 d'abril. La trobada, que serà retransmesa per Canal Blau Televisió, comptarà amb la participació de 4 corals més el grup d'havaneres "Costa Catalana del Casal", que són els convidats d'enguany.

La proposta destacada del mes de juny és la segona edició de la Sardinada Popular i Ball de la Gent Gran, que es farà el dia 21 a la plaça del Port.

Neus Lloveras, Casal d'AvisCom ja és habitual el programa compta amb diverses accions que estan organitzades de manera conjunta amb altres regidories de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Amb la Regidoria de Salut es mantenen les xerrades sobre l'ús correcte dels medicaments, i que en aquest trimestre tractaran sobre la diabetis, la hipertensió arterial i el colesterol, i amb la Regidoria de Cultura l'estrena de dues activitats a càrrec de les biblioteques municipals i el mercat de mar: Lectura en veu alta Miquel Martí i Pol, i el Taller intergeneracional per aprendre a fer ganxet.

A banda, també s'ha programat una jornada informativa organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, sobre el maltractament a les persones grans, i la Mesa de la Gent Gran, que se celebrarà el 7 de juny.

El programa contempla la realització de cursos d'idiomes, gimnàstica i manteniment, música o el taller de memòria. També es poden trobar les dates dels balls amb música en viu, o les activitats permanents com les tardes de cinema ioles sortides.

Consulteu aquí tota la programació

Mireu l'àlbum de fotos

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00