Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/01/2012

Maria del Mar Bonet i Manel Camp enceten la temporada gener-juny 2012

M. del Mar Bonet i Manel Camp M. del Mar Bonet i Manel Camp

L'artista presenta aquest divendres 'Blaus de l'Ànima' a l'Auditori Eduard Toldrà

Aquest cap de setmana comença la temporada estable d'arts escèniques i música de la ciutat, de la mà de M. del Mar Bonet i Manel Camp. El duet presentarà, a la nostra ciutat la gira nacional d'un treball molt íntim, fruit del treball de més de 20 anys: Blaus de l'ànima. Més de 20 anys ben a prop.

Aquest treball discogràfic commemora l'estrena d'una exitosa tanda de recitals al Teatre Lliure de Gràcia, a Barcelona, fa poc més de 20 anys, culminant amb l'edició, un any després, del treball discogràfic Ben a prop. Ara, tots dos artistes s'han retrobat a l'estudi d'enregistrament per a festejar-ho, fent de nou aquell repertori i afegint-t'hi totes aquelles noves cançons que han anat fent darrerament, actuant plegats als escenaris.

Tot i tenir visions musicals diferents, segons ells mateixos, el disc els ha permès apropar-se a la manera que cadascú d'ells té d'entendre la música. Així doncs, Blaus de l'ànima és una selecció del millor que han fet al llarg dels anys, amb una posada en escena natural i còmplice que barreja els sons més mediterranis amb els aires del jazz.

Així doncs, Blaus de l'ànima. Més de 20 anys ben a prop és el títol d'aquest aniversari que enllaça passat i present en forma de doble cd; que consolida la complicitat artística del duet i que torna després de més de dues dècades, per compartir-ho amb el públic dels teatres i auditoris del país.

Cal recordar que les entrades, tant d'aquest concert com de la resta d'espectacles de la programació, es poden comprar durant tota la setmana (dissabte inclòs), de 17 a 20h, a les taquilles del Teatre Principal i una hora abans de l'espectacle a les taquilles de l'Auditori Eduard Toldrà.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00