Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2014

Se celebra la Festa de la Diversitat Cultural amb una alta assistència de públic

   Taller de henna Taller de henna

Prop d'una quinzena d'entitats van fer-ho possible

La plaça de la Vila es va quedar en alguns moments petita durant la celebració, aquest dissabte, de la primera Festa de la Diversitat Cultural.

Des de primera hora de la tarda es van anar succeint les activitats organitzades per diferents entitats de la ciutat i persones que participen en diferents projectes municipals com ara Compartim o Dona, Identitat, Diversitat (DID), es va fer palesa la riquesa cultural de la població vilanovina, i el treball que aquestes entitats duen a terme per a la millora de la convivència i la cohesió social.

La lectura del Manifest a la Festa de la Diversitat Cultural, es va fer en presència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras i del Tercer tinent d'Alcaldia i regidor Convivència i Equitat Francesc Sánchez.

El públic assistent va mostrar el seu interès a participar en els diversos tallers que s'havien organitzat durant la tarda: cal·ligrafia en diverses llengües, decoració de mandales amb llavors, tatuatges de henna, jocs infantils, capoeira, música i danses d'arreu del món, i coreografia brasilera. 
Concert hip hop
També va poder gaudir d'actuacions de la rua de Candombe, dels Falcons de Vilanova i els Grallers de Garbí, del grup de Hip-hop vilanoví d'arrels marroquines Bilijow Vako, o de Rudy Pérez de Bachata dominicana. La primera edició d'aquesta festa va finalitzar amb l'actuació del grup de rap d'influència paquistanesa Poko Loko.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00