Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/02/2016

Neus Lloveras es reuneix amb la presidenta de la Diputació de Barcelona

Reunió amb la presidenta de la Diputació Reunió amb la presidenta de la Diputació

La possibilitat de finançament de projectes per part de la Diputació, va ser el centre de la trobada

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora de d'Economia i Hisenda, Glòria Garcia, van visitar ahir la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. En aquesta primera trobada amb la nova presidència, es va tractar sobre la possibilitat de finançament de projectes a través de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

"La Diputació és una font de finançament molt important per als projectes municipals", ha manifestat l'alcaldessa, tenint en compte que aquesta administració contempla diferents instruments de cooperació amb els governs locals a través de la Xarxa. Per al govern de Vilanova i la Geltrú ha estat interessant mantenir aquesta entrevista amb la presidenta de la Diputació, ja que en les properes setmanes preveu confeccionar el pressupost d'inversions per al 2016, que es finançarà íntegrament amb fons externs.

Entre d'altres, el govern pretén obtenir recursos provinents d'altres administracions per a inversió en manteniment de la ciutat, l'ordenació de la façana marítima i equipaments esportius.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00