Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2014

Un tram de la ronda Ibèrica es talla al trànsit durant cinc dies, per la construcció d'uns embornals d'aigües pluvials

    El tram afectat per les obres El tram afectat per les obres

El tall afectarà el tram comprès entre la rambla de Sant Jordi i l'avinguda de Vilafranca del Penedès

Del 8 al 12 de desembre es tallarà a la circulació de vehicles el tram de la ronda Ibèrica, en sentit Tarragona, entre la rambla de Sant Jordi i l'avinguda de Vilafranca del Penedès. El motiu són les obres de construcció d'embornals d'aigües pluvials a la cruïlla entre la ronda Ibèrica i l'avinguda de Vilafranca del Penedès. La construcció dels embornals resoldrà el problema d'acumulació d'aigua en aquest sector cada cop que plou amb certa intensitat. Els embornals aniran connectats al pou de registre que hi ha la ronda Ibèrica.

Mentre durin els treballs, la circulació es desviarà, en sentit muntanya, per la rambla de Sant Jordi, rambla dels Països Catalans i avinguda de Vilafranca del Penedès, des d'on els vehicles es podran tornar a incorporar a la ronda Ibèrica. L'altre itinerari alternatiu per incorporar-se a la ronda Ibèrica és en sentit mar, passant per la rambla de Sant Jordi, carrer de la Creu de Xirivia i Raval de Santa Magdalena.

Les obres també ocasionaran que s'hagi de tallar al trànsit un dels dos carrils de la ronda Ibèrica, en sentit Barcelona, entre l'avinguda de Vilafranca del Penedès i la rambla de Sant Jordi.

A causa dels treballs també estarà afectat el pas de vianants de la vorera de l'institut Joaquim Mir, en direcció mar. Les persones que hagin de creuar ho hauran de fer pel pas de vianants més proper.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00