Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/04/2016

Contes del món a l'escola Sant Jordi

L'activitat es va fer durant tota la setmana de Sant Jordi     L'activitat es va fer durant tota la setmana de Sant Jordi

El projecte Compartim, de la Regidoria de Convivència i Equitat, apropa a nens i nenes contes de diversos llocs en diverses llengües

Pares, mares, mestres, avis i àvies de l'alumnat de l'escola Sant Jordi s'han implicat durant la setmana de Sant Jordi en el projecte Compartim que impulsa la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de VNG.
I ho han fet a través de l'activitat "contes del món", amb un tour conta-contes en el qual alguns pares, mares, avis i mestres han explicat llegendes i rondalles de diversos països del món a tot l'alumnat, des de P3 fins a sisè.Compartim Sant Jordi1
Així, els contes explicats en català es barrejaven amb les narracions en castellà, en anglès, en francès o en àrab. Paraules que omplien les aules de cada curs, però també la biblioteca, el menjador, i les aules TIC, de ciència, de psicomotricitat i de música, en un tour que divertia els nens i nenes d'allò més.
Compartim Sant Jordi2Compartim Sant Jordi3
Compartim és un espai de trobada per a les famílies a les escoles, ideat per la Regidoria de Convivència i Equitat i realitzat conjuntament amb diferents centres educatius, per promoure la relació entre famílies de diverses procedències a través de tallers i activitats diverses.
Des del mes d'octubre fins al juny es programen activitats d'interès per als grups de cada escola. Actualment el projecte Compartim compta amb grups estables a les escoles Ginesta, Arjau i Sant Jordi.
Al llarg d'aquest curs ja s'han realitzat activitats com xerrades d'estalvi a la llar, el banc del temps o la moneda local Turuta, tallers de cuina senegalesa, marroquina i catalana, o una col·laboració activa amb la Marató de TV3. també s'han fet visites a diversos espais de la ciutat, tallers, xerrades, i s'està preparant la participació a la III Festa de la diversitat cultural. Totes les famílies d'aquests centres estan convidades a participar en aquest projecte enriquidor.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00