Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/12/2014

Neus Lloveras destaca la vocació de capital comercial de VNG en l'obertura d'un nou establiment d'alimentació

L'obertura ha suposat la contractació d'una dotzena de persones

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras ha inaugurat aquest matí el primer establiment de la cadena ALDI a la capital del Garraf. L'alcaldessa, juntament amb la segona tinenta d'alcaldia i regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia i el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet han recorregut les instal·lacions de la ronda Ibèrica per conèixer els trets diferencials d'aquesta empresa que ha triat Vilanova i la Geltrú a l'hora de fer efectiva la seva política d'expansió a la província de Barcelona i al conjunt del país.

Neus Lloveras ha destacat que l'empresa d'establiments per a l'alimentació "complementa l'oferta existent a Vilanova i la Geltrú i contribueix a fer possible la vocació de capital comercial que té la nostra ciutat al conjunt del territori". En aquest sentit, l'alcaldessa Lloveras creu que les accions realitzades pel Govern municipal per dinamitzar el sector comercial en aquests tres anys han fet possible que Vilanova i la Geltrú tingui en aquest àmbit "un dels seus principals motors econòmics". Entre les accions realitzades Neus Lloveras ha parlat de les reunions amb entitats i teixit comercial de VNG i mesures d'incentivació fiscal que han suposat "bonificacions per valor d'uns 400.000 euros" durant l'actual Mandat Corporatiu. A més, Neus Lloveras ha assenyalat el fet que l'obertura del nou establiment ha suposat la contractació d'una dotzena de persones que estaven en situació d'atur, "principalment de la nostra ciutat i també del territori".

Per la seva banda el responsable d'Expansió d'ALDI, Alexandre Pagès ha explicat que Vilanova i la Geltrú per ser una "ciutat de 67.000 habitants representa una ubicació molt interessant" per a la seva empresa.

L'establiment que ha obert avui les seves portes disposa d'una superfícies de venda de 1000 m2, amb més de 1400 productes referenciats. ALDI compta amb 50 establiments a Catalunya, 26 dels quals estan ubicats a la província de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00