Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2014

Salvador Espriu ja dóna nom a un passeig de Vilanova i la Geltrú

Descoberta de la placa a Salvador Espriu Descoberta de la placa a Salvador Espriu

Es fa la descoberta de la placa situada al passeig que circumval·la el Xalet del Nin

El passeig que circumval·la el Xalet del Nin ja té nom: passeig de Salvador Espriu. Així ho ha decidit la Comissió Municipal del Nomenclàtor que, coincidint amb la celebració de l'Any Espriu, va acordar per unanimitat donar aquest nom a aquest tram del passeig.

Ahir es va fer la descoberta de la placa informativa, el darrer acte oficial de la commemoració de l'Any Espriu a la ciutat. La celebració va comptar amb la presència de Marijó Riba, regidora de Cultura, qui va destacar la importància que la Comissió del Nomenclàtor hagués donat el nom del poeta Espriu a un passeig de la ciutat. Així mateix, Manel Claver, membre de la Comissió, va explicar que la decisió havia estat acceptada de manera immediata pels integrants d'aquest col·lectiu.

En el mateix moment que es feia la descoberta de la placa, una dotzena d'embarcacions que s'havien congregat enfront del Xalet del Nin, a dins del mar, van fer sonar les seves sirenes en senyal d'adhesió a la celebració. 

Descoberta de la placa a Salvador Espriu-barques

Finalment, l'actor vilanoví Dafnis Balduz va fer una lectura de poemes de Salvador Espriu. 

Descoberta de la placa a Salvador Espriu-Dafnis Balduz

A banda de l'acte de diumenge, l'Any Espriu s'ha tancat a la ciutat aquest cap de setmana amb el recital poètic La pell de poeta: Espriu divendres 24, a càrrec de l'actriu Sílvia Bel i del concert de Raimon Espriu en el record dissabte 25.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00