Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/04/2013

La biblioteca Joan Oliva exposa els treballs presentats en el concurs per al disseny del logo del Pla Local de Prevenció en Drogues

Han participat en el certamen els centres Dolors Mallafrè i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG

Del 8 al 14 d'abril s'exposaran a la Biblioteca Joan Oliva i Milà els treballs presentats en el concurs de disseny per al logo del Pla Local de Prevenció de Drogues (PLDPD) de Vilanova i la Geltrú. La voluntat del concurs és dotar aquest pla d'una imatge identificativa.

El Pla Local de Prevenció en Drogues es va crear amb l'objectiu de poder donar una resposta integral, a nivell local, davant el fenomen del consum de drogues basada en el coneixement de la realitat i les necessitats del nostre municipi.

El Pla s'estructura en diferents eixos d'intervenció sobre els quals es concreten les intervencions en l'àmbit de l'educació, l'oci, la comunitat, l'assistència i el coneixement. El pla també determina quins són els espais i col·lectius prioritaris: els centres educatius i els joves i adolescents, juntament amb les seves famílies.

Per aconseguir aquesta imatge identificativa del pla i per fer-ne partícip tota la ciutadania, s'ha fet un concurs per al disseny del logo del pla en què hi han participat l'institut Dolors Mallafrè i l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID). En total s'han presentat al concurs els dibuixos de setze alumnes d'aquests centres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00