Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

El Cinema Bosc acull la preestrena de la pel·lícula 'Serie B'

Serie B Serie B

El director del film, Ricard Reguant, serà present aquest divendres a la projecció i atendrà un torn obert de paraules

Aquest divendres 7 de juny, a les 8 del vespre, es farà al Cinema Bosc de la nostra ciutat la preestrena de la pel·lícula Serie B. L'acte comptarà amb l'assistència especial del director Ricard Reguant, qui farà una presentació d'aquesta nova peça del terror català.

El film vol ser un homenatge explícit a les pel·lícules de gènere de baix pressupost, característiques de l'època en què s'assistia a la "doble sessió". Després de la projecció el director atendrà un torn obert de preguntes.

Serie B, la pel·lícula
Willie Molina és un famós actor de Hollywood de pel·lícules de serie b. Mentre està practicant la caça fereix de manera superficial una noia d'un grup d'amigues que estan passant un dia a la muntanya. Willie les atén a casa seva i les convida a passar una estona a la seva finca. L'ofici de les noies és fer de ganxo a les carreteres a homes ingenus als qui roben valent-se dels seus encants. Quan descobreixen que Willie té força diners, elles i el seu protector, Robin, amb una nova noia, acorralen l'actor, l'emmordassen i el colpegen. Però les coses no acaben així. Willie aconsegueix alliberar-se i converteix casa seva en un vedat de caça.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00