Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2015

Torna el concurs de microrelats Negroliva i Joveoliva

Aquesta és la tercera edició dels concursos que organitza la Biblioteca Joan Oliva i Milà per fomentar la creació literària i la lectura

La Biblioteca Joan Oliva i Milà, amb la col·laboració de l'Editorial Alrevés, Llorens Llibres, La Mulassa i Liberdrac, organitza amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú el 3r Concurs de Microrelats NegrOliva i JoveOliva. A partir d'aquest dimarts 10 de febrer i fins al divendres 10 de març es podran enviar els microrelats a l'adreça electrònica microrelatsjoanoliva@vilanova.cat.

Aquest concurs té com a objectiu fomentar la creació literària i la lectura, a banda de difondre el centre d'interès de gènere negre de la biblioteca. L'edat per participar en el Concurs NegrOliva és a partir de 18 anys, i pel que fa a la categoria JoveOliva, hi poden participar des dels joves que facin 14 anys durant el 2015 fins als 17 anys. Es podran enviar tants microrelats com es vulgui, però només es podrà optar a un premi final.
El primer premi dels concursos NegrOliva i JoveOliva consistirà en un lector de llibres electrònics E-reader Cervantes touch i un llibre digital a escollir del catàleg de Liberdrac. Els tres guanyadors de cada categoria tindran com a premi un lot de llibres. El jurat estarà format per Rosana Lluch (filòloga, gerent de la llibreria Llorens Llibres), Veri Pena (llibretera a la Lliberia La Mulassa), M. Rosa Nogué (escriptora i conductora del Club de lectura de La Crisálide) i Mercè Porta.
Els guanyadors es donaran a conèixer a partir del dia 25 de març a través de la web, el bloc de la biblioteca i també de les xarxes socials de les biblioteques de Vilanova i la Geltrú. S'editarà un punt de llibre per Sant Jordi amb el títol i l'autoria dels tres microrelats guanyadors, i es repartirà entre els usuaris de la biblioteca.
Podeu consultar les bases de participació a través del blog Fora del Prestatge
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00