Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/07/2014

El consell assessor de l'EFAV recomana formar els alumnes en el treball en equip

La reunió anual analitza els bons resultats assolits en el primer any de funcionament del consell i marca noves línies per adaptar la formació de l'escola a les necessitats reals de l'empresa aeronàutica

Divendres es va celebrar la segona reunió anual del Consell Assessor de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV). A la trobada es va posar de manifestat la necessitat de continuar treballant en la línia iniciada a patir de la constitució d'aquest consell i dels beneficis que tant les empreses com la mateixa escola han aconseguit adaptant la formació de l'EFAV a les necessitats reals de les empreses aeronàutiques.

Si en el primer any de funcionament d'aquest consell assessor la demanda de les empreses, a l'hora d'adaptar el currículum de l'EFAV, es va traduir en un augment de les hores lectives d'anglès, durant la reunió de divendres es va incidir en la necessitat de treballar en l'alumnat els valors del treball en equip i la col·laboració. En aquest sentit el president del Consell Assessor de l'EFAV, Antoni Lillo, va destacar que "el sector requereix de professionals que sàpiguen treballar en equip perquè la feina es desenvolupa de vegades en circumstàncies inhòspites i cal que des de l'escola es treballi el factor humà dels TMA".

Per la seva banda, l'alcaldessa de la ciutat Neus Lloveras ha valorat els resultats obtinguts en aquest primer any de funcionament del consell assessor i ha afirmat que "lligar la formació amb el món laboral és el gran repte que estem abordant actualment i d'aquí la importància de la feina que fa el consell assessor de l'EFAV".

Respecte al futur del sector aeronàutic, la regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, va expressar la satisfacció com a responsable política de l'EFAV de comptar amb el suport del consell "on hi són representades les principals empreses amb l'objectiu de fomentar el sector aeronàutic i més concretament la formació aeronàutica que és molt important a Catalunya i que genera un alt índex d'ocupació".

El Consell Assessor de l'EFAV es va constituir el juliol de 2013. Es tracta d'un òrgan consultiu on hi ha representades les principals empreses del sector aeronàutic com Vueling Airlines, Air Euorpa, Ibèria, Albatros-Servitec, AESA, FPAC així com administracions públiques com la Generalitat i la Diputació de Barcelona, juntament amb l'Ajuntament de VNG. 

diplomes efavLliurament de diplomes de certificació de TMA
En finalitzar la reunió del Consell Assessor de l'EFAV a la sala d'actes de l'IMET es va procedir a fer el lliurament de diplomes certificadors als Tècnics en Manteniment d'Aeronaus (TMA) de les promocions 2009, 2010 i 2011. 
Àlbum d'imatges
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00