Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2014

Aquest divendres se celebra la fase final del Torneig Cruyff Courts a Vilanova i la Geltrú

  Campionat Cruyff Court, parc de la Quadra d'Enveja Campionat Cruyff Court, parc de la Quadra d'Enveja

Els equips començaran les competicions a partir de dos quarts de sis de la tarda

Aquest divendres, a partir de dos quarts de sis de la tarda, començaran a disputar-se els partits de futbol corresponents a la fase prèvia i fase final del Torneig CruyfF Courts de Vilanova i la Geltrú.

A la fase prèvia hi participaran 14 equips formats per nens i nenes de les escoles Pompeu Fabra, Escola Pia, Sant Jordi, Aragai, Cossetània i Canigò. En aquesta fase els equips jugaran tots contra tots.

La fase final, que començarà al voltant de les set de la tarda, la disputaran els dos primers classificats de cada grup. En el cas de la competició femenina, els dos equips classificats jugaran una lligueta de quatre partits.

Els equips guanyadors del torneig de Vilanova i la Geltrú, tant en categoria masculina com en femenina, participaran a la fase final del Campionat de Catalunya, que se celebrarà el 18 de maig a Igualada. En aquesta fase final també hi seran els equips guanyadors d'Igualada, Reus, El Vendrell, Mollerussa, Sant Boi i Barcelona.

L'equip guanyador de la fase catalana serà qui representarà a Catalunya en el Campionat Mundial, que aquest any es farà a la ciutat holandesa d'Amsterdam del 6 al 9 de juny, i que enfrontarà les seleccions de la resta del món.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00