Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2014

La regidora d'Educació de VNG intervé en el XXI Fòrum d'Educació de la Diputació de Barcelona

Ariadna Llorens, juntament amb representants dels ajuntaments de Manlleu, Granollers i l'Hospitalet, participa en la ponència 'Panoràmica educativa local'

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, va participar divendres al matí en el XXI Fòrum d'Educació de la Diputació de Barcelona. La regidora Llorens va intervenir, juntament amb representants dels ajuntaments de Manlleu, Granollers i l'Hospitalet en la ponència 'Panoràmica educativa local'.

L'objectiu d'aquest fòrum, segons ha explicat Ariadna Llorens, era "reflexionar sobre l'agenda política dels governs locals en matèria d'educació". A més, ha afegit la regidora d'Educació de la ciutat, la trobada ha servit "per parlar d'estratègies polítiques i eines de gestió que es poden preveure en la nova realitat que hem d'afrontar les administracions locals".

Durant la celebració del XXI Fòrum d'Educació també hi va intervenir el diputat adjunt d'Educació de la Diputació de Barcelona, Gerard Ardanuy i la diputada d'Educació, Igualtat i Ciutadania, Mireia Solsona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00