Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2016

Medalla de bronze per equips per als Joves Vicuven en el Campionat d'Espanya de Slalom en cadira de rodes

  L'equip dels Joves Vicuven amb la Regidora d'Esports, Blanca Albà L'equip dels Joves Vicuven amb la Regidora d'Esports, Blanca Albà

Individualment l'equip del Garraf també es va endur 4 medalles d'or, 2 de plata i 2 de bronze.

EL CEM Isaac Gàlvez de Vilanova i la Geltrú ha estat la seu, aquest cap de setmana, del Campionat d'Espanya de Slalom, organitzat per la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), juntament amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Detall campionatDurant els dos dies de competició van prendre-hi part més d'una cinquantena d'esportistes procedents de dinou entitats i clubs arribats de diferents punts de la geografia espanyola.
Dissabte el matí els participants van realitzar les proves cronometrades fixes i les prèvies de la competició d'eliminació individual.

A la tarda es va disputar la competició íntegra d'Eliminació per Equips que va finalitzar amb victòria pels components de l'equip Resto del Mundo que, d'aquesta manera, es van proclamar campions d'Espanya. La segona posició i medalla de plata va ser pels membres de l'equip Galacant, mentre que la tercera plaça i medalla de bronze va ser pels integrants de l'equip Joves Vícuven.

Durant la jornada de diumenge es van celebrar les fases finals, durant les quals es van establir 5 nous rècords d'Espanya. Pel que fa als resultats aconseguits pels components dels Joves Vicuven van ser els següents:

- Laia Cuscó Monasterio - Or Prova cronometrada CAT WS3 Femenina
- Christian Martínez Astudillo - Or Prova Cronometrada CAT WS4 Masculina
- Judith Rus Morales – Plata Prova cronometrada WS1B
- Darío Ruiz González - Plata Prova cronometrada CAT WS3 Masculina
- Sergi Sabaté Rafecas - Bronze Prova cronometrada CAT WS1A

- Laia Cuscó Monasterio - Or Prova d'eliminació individual CAT WS3 Femenina
- Christian Martínez Astudillo - Or Prova d'eliminació individual CAT WS4 Masculí.
- Judith Rus Morales - Plata Prova d'eliminació individual WS1B
- Darío Ruiz González - Plata Prova d'eliminació individual CAT WS3 Masculina
- Elena Cardona Roca - Bronze Prova d'eliminació individual CAT WS1A

La cerimònia de lliurament de medalles va comptar amb l'assistència de la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, del President de la FECPC, Carles Muñoz, del President de la FEDPC, Julián Rebollo, i del President de la FEDDF, Josep Giménez.

Vista generalEl slalom és un esport que practiquen persones amb discapacitat física que es desplacen en cadira de rodes. Consisteix a realitzar uns circuits d'obstacles en el menor temps possible i amb les menors penalitzacions. Hi ha dues proves a realitzar: prova cronometrada formada per dues variants: el fix i el variable; i la d'eliminació, que pot disputar-se individualment o per equips.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00