Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/10/2014

La biblioteca Cardona acull sessions gratuïtes de formació digital per a majors de 55 anys

Els tallers es faran els dies 24, 25 i 26 de novembre                    Els tallers es faran els dies 24, 25 i 26 de novembre

El projecte se centra en l'ús de dispositius mòbils amb temes com la connexió a Internet, el correu electrònic o la seguretat

La biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà a finals de novembre tres sessions dels ‘Tallers de Capacitació digital', un projecte de Formació digital dirigit a un públic major de 55 anys, i centrat en l'ús de dispositius mòbils. Els tallers serveixen per tractar temes generals d'alfabetització digital com la connexió a Internet, el correu electrònic o la seguretat, que van estretament lligats als dispositius mòbils com telèfons intel·ligents i tauletes.

La Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen la segona edició dels Tallers de capacitació digital per +55 anys que pretén ensenyar persones d'aquesta franja d'edat a utilitzar tauletes i telèfons intel·ligents.
La biblioteca Cardona acollirà les sessions a Vilanova i la Geltrú. Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes, i les sessions són:

- Com funciona el teu mòbil? – Dilluns 24 de novembre de 16 a 20 h

- Les aplicacions (App's) – Dimarts 25 de novembre de 16 a 20 h

- Internet i missatges – Dimecres 26 de novembre de 16 a 20 h

A més de la biblioteca Cardona seran les 14 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona les que acolliran aquestes sessions formatives. Aquests equipaments acullen tallers de 12 hores de durada, que es classifiquen en diversos nivells de coneixement, des del més bàsic a l'avançat.

La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als ciutadans i reduir l'escletxa digital. Es pretén que els alumnes aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils en llocs públics, com ara connectar-se a una xarxa Wi-Fi en un centre públic com una biblioteca, navegar a través de la tauleta, aprofitar les funcionalitats del telèfon o gestionar els comptes propis a les xarxes socials.
El projecte es durà a terme fins al proper mes de març i, a banda de les biblioteques, també implicarà mercats i espais d'oci.

Més informació: Biblioteca Armand Cardona Torrandell
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00