Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2017

El CUM programa dues conferències sobre el Cicle de Millora Contínua

Les activitats es faran a Neàpolis el 28 de març i el 25 d’abril

El 28 de març i el 25 d'abril l'Agència Pública d'Innovació Neàpolis organitza sengles conferències sobre el Cicle de Millora Contínua. Es tracta d'una proposta programada pel Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) que coordina l'Associació Catalana per a la Millora Contínua i la Innovació adreçada a professionals i gestors empresarials que vulguin treballar per millorar els resultats de les seves empreses.

La primera de les conferències és gratuïta i serà impartida per Xavier Aldavert, llicenciat en Psicologia i soci director de ServiConsulting i Jordi Antonio Saez, enginyer industrial i soci consultor de ServiConsulting. El programa de la primera conferència que es realitza el 28 de març de 18 a 20 h, versarà sobre ‘Els 8 malbarataments i la Resolució de Problemes' amb l'objectiu d'aportar coneixement als assistents per identificar les fonts de malbaratament. La conferència també se centrarà en el sistema Lean Management (adaptació per al sector serveis del ‘Sistema de Producció de Toyota' que va revolucionar el sector de l'automòbil). Aquest sistema ofereix eines per solucionar els problemes detectats així com les noves oportunitats que es poden generar.

La segona conferència, de pagament, se celebrarà el 25 d'abril de 16.30 a 20.30 h i versarà sobre la ‘Dinàmica de Millora Continua'. El curs, impulsat per l'Associació Catalana per a la Millora Continua té com a objectiu ajudar les empreses a començar la transformació cap a l'excel·lència operacional i a millorar i reforçar l'aprenentatge pràctic del sistema Lean per incrementar l'eficiència de les organitzacions, entre d'altres.

Aquesta segona conferència té un cost reduït per a les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú.

Més informació i inscripcions aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00