Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2014

Primers actes de Festa Major

Els pabordes i pabordesses han venut productes de marxandatge al Mercat de Mar i a la rambla de la Pau    Els pabordes i pabordesses han venut productes de marxandatge al Mercat de Mar i a la rambla de la Pau

La capta dels pabordes, la hissada de la senyera o la cercavila dels Falcons són alguns dels actes d'aquest primer cap de setmana de Festa Major

Dimarts 5 d'agost se celebra la Diada de la Mare de Déu de les Neus, patrona de Vilanova i la Geltrú. I és al voltant d'aquest dia que es concentren els actes principals de la Festa Major. Però, tal i com resa el programa d'actes, enguany la festa s'allarga des del 19 de juliol fins al 6 d'agost. Un cop presentada la imatge el passat dissabte 19, aquesta setmana han començat alguns actes emmarcats en el programa d'enguany, que s'intensifiquen aquest cap de setmana.
Un cap de setmana que comença avui divendres amb la capta que els pabordes han realitzat al Mercat de Mar al llarg del matí, i que faran també dissabte al Mercat del Centre, i diumenge al mercat de La Collada.
Aquest cap de setmana la plaça de les neus també acull el ja tradicional Tingladu de festa major, amb actuacions musicals diverses, i la hissada de la senyera al campanar de Sant Antoni dissabte a partir de les 19.30 h.
Dissabte i diumenge al matí es faran diverses visites guiades al campanar de Sant Antoni Abat, amb inscripció prèvia, i diumenge a la tarda és el torn dels Falcons de la ciutat, que faran una cercavila i una exhibició.
Els més petits també trobaran actes per ells: una hora del conte a la plaça de Sant Antoni dissabte, i teatre infantil al Foment diumenge a la tarda.
El programa per aquest cap de setmana previ a la Festa Major es completa amb un doble concert al Xiringuito l'Ú avui divendres, el desafiament de llaguts, un open de bridge, una marató de country o un concert de Santi Vendrell dissabte, i la caminada de Festa Major i l'òpera Carmen de Bizet diumenge.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00