Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/08/2015

Bus llançadora gratuït per veure el castell de focs de Festa Major

El bus surt de la rambla Salvador Samà

Aquest vespre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posa en marxa l'autobús llançadora gratuït que enllaça el centre de la ciutat amb la façana marítima. Com cada any, el bus oferirà dos recorreguts, un per anar a veure el castell de focs i l'altre, de retorn, que allarga el trajecte per anar fins a la zona d'atraccions de fira.

L'horari de l'autobús per anar a veure els focs d'artifici serà des de les 21 a les 23 hores, sortint des de la rambla de Salvador Samà i passant per l'avinguda de Jaume Balmes, carrer de Josep Coroleu i rambla de Lluis Companys. Allà el bus canvia de sentit i fa parada a l'alçada del carrer de Pere Jaques. La tornada es per la rambla de Lluís Companys, carrer de Josep Coroleu, Pelegrí Ballester, i parada final a la rambla de Salvador Samà.

Pel que fa al bus gratuït per anar fins la zona d'atraccions, aquest funcionarà de les 23.30 h fins les 3 de la matinada de demà 5 d'agost. Les quatre parades que farà l'autobús llançadora seran al passeig del Carme, a l'alçada de Joan Baptista Pirelli, a la plaça d'Eduard Maristany, a la rambla de Salvador Samà, a l'alçada de l'escola Pompeu Fabra, i a la ronda d'Europa, davant la zona d'atraccions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00